ErkendHypotheekadviseur
010-436 47 22

Waarom ASBO

ASBO Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk advieskantoor in het hartje van Rotterdam. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen, hypotheken,financieringen, pensioenen en sparen & beleggen. Al onze adviseurs bezitten over vereiste diploma’s en certificaten, zodat u het advies krijgt waar u recht op heeft. Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd, waaronder: de AFM en het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Doordat wij onafhankelijk zijn en intensief contact onderhouden met een groot aantal banken & verzekeraars garanderen wij een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Bij ons kan het altijd goedkoper!

Ons advies is eerlijk en persoonlijk. Na het sluiten van een verzekering of hypotheek stopt onze hulp uiteraard niet, wij staan altijd voor uw klaar voor vragen en het afhandelen van eventuele schades en wijzigingen.

Wij houden onze klanten al jaren tevreden door onze kennis, openheid, vriendelijkheid en bovenal persoonlijk contact. Daarnaast spreken wij meerdere talen en staat er voor u altijd een kopje koffie klaar.

Iedereen verdient een goed en eerlijk advies voor net wat euro’s minder, daarom bent u bij ASBO aan het juiste adres!

ASBO staat voor

  • Betrouwbaar & deskundig advies
  • Op maat verzekeringen & hypotheken binnen uw budget!
  • Veel persoonlijk aandacht voor de klant. De klant is koning.
  • Goede en langdurige banden met klanten